Igazából csak valami hidegre vágytam meg sütire.Ettem már hasonló jellegűt,ami szintén piskótába volt tekerve.
Hozzávalók
- 25 dkg mascarpone
- 30 dkg eper
- kis doboz tejszín
- piskóta
- csokireszelék
- vanília
- cukor
A mascarponét a felvert tejszínnel cukorral és vaníliával kikeverjük.Az eper felét összeturmixoljuk vagy alaposan szétnyomkodjuk és belekeverjük,vághatunk bele darabokat is.Hagyjunk pár szemet a díszítésre.
Megkenjük vele a tortát,nekem tekercs lett.
A csokiforgácsokkal és eperrel díszítjük majd fagyasztóba tesszük.Egy -két óra és már lehet is enni.
Ez a verzió fagyasztás nélkül is ehető természetesen.
Ó de nagyon jól néz ki, guszta! Nagyon finom lehet!
VálaszTörlésKöszönöm,igen az volt :)
Törlésnagyon jó kipróbálom :)
VálaszTörléshttp://torteij88.blogspot.hu/