2012. augusztus 23., csütörtök

Gombapaprikás Színes Tésztával

Tudom nokedlival az igazi,de arra már semmi kapacitásom nem volt a mai nap folyamán.Kikészít ez a meleg!
Szóval színes tészta igen,fogjuk fel plusz zöldség bevitelként.Na jó ez rossz vicc volt,de legalább elgondolkodtató.Nos én így készítem és nagyon egyszerű.

2 főre
  • 25dkg csiperke gomba
  • 1 fej kisebb vöröshagyma
  • 25dkg tészta (kb egy csomag fele)
  • pirospaprika
  • vegeta (én ezt az ételt ezzel szoktam ízesíteni )
  • 1 kis doboz tejföl 
  • 1 evőkanál liszt
  1. felszeletelem a megtisztított gombát és félreteszem
  2. apróra vágom a hagymát,megdinsztelem majd mehet mellé a gomba
  3. ha már egy pici levet eresztett,jöhetnek a fűszerek
  4. felöntjük  vízzel ,nem is kell hogy teljesen ellepje
  5. ahogy leforr a víz jöhet a lisztel elkevert tejföl bele,összeforraljuk és mehet is a tésztára 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...