2012. október 3., szerda

Bundás Alma

Ez az egyszerű és finom kategória,na meg a gyümölcs bevitel is fontos ( *-*)
Fahéjas porcukorral ajánlom



2 főre.
  • 2 nagy alma
  • 2dl tej
  • 1db tojás
  • porcukor
  • liszt
  • fahéj
  • olaj
  • vaníliás cukor vagy aroma  

  1. Az almát felkarikázzuk,de ne legyen vastag.
  2. Elkészítjük a palacsinta tésztát a tejből,tojásból,vaníliás cukorból.Annyi lisztet adunk hozzá,hogy jó sűrű legyen a tészta.Ez lesz a bundája az almaszeleteknek.
  3.  A almákat belemártjuk  a masszába,jól fogja be mindenhol és utána forró olajban kisütjük.
  4. Fahéjas porcukorral megszórjuk,ha kész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...