Lehet kapni Milka verzióban már csokis perecet és nem az a fajta,amire mindenki először gondol.Ez rendes sós perec,ami be van vonva.Házilag elkészítettem és még megspékeltem kókusszal és szórócukorral.Pár pillacukrot is bevontam a buliba.
- csomag perec (ne legyen nagyon pici és ha túl sok a só rajta,morzsoljuk le)
- 2evőkanál vaj
- 2 tábla Milka tejcsoki
- dekorációhoz kókusz,cukor,bármi
- A vajat gőz fölött felolvasztjuk a csokival.
- Tálkákba szórjuk a dekorációs dolgokat és majd ebbe mártogatjuk.
- Egy sütőpapírt előkészítünk és majd erre helyezzük rá a csokikat.
- A pereceket belemártjuk a csokiba,utána a dekorációba és rátesszük a sütőpapírra.Amint elkészült mind,mehet a mélyhűtőbe (20perc). Utána kivesszük és ehetjük is.Ha nem akkor betesszük a hütőbe egy dobozba.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése