Eperszezon,tehát ki kell találni valami újdonságot.Valahol egyszer láttam vagyis olvastam már róla,de nem találtam meg a receptet ezért saját kreativitásomra kellett hagyatkoznom.
- 1doboz/üveg kókusztej
- 50dkg eper
- 4dl tejszín
- 1csomag vanilíás cukor
- 2dl tej
- porcukor
- mandula díszítéshez
- Kb. 30dkg epret összeturmixolunk a 2dl tejjel és a kókusztejjel.
- Feltesszük takarékra és hozzá adagolunk 2dl tejszínt.
- Összeforraljuk egy kicsit levesszük a tűzről.
- Porcukorral és a vaníliás cukorral édesítjük majd a maradék tejszínt is hozzáadjuk.Maradék epret daraboljuk és beleszórjuk.
- Ha kihűlt,mehet a hűtőbe pár órára.tetejét tálaláskor megszórjuk mandulával vagy kókuszreszelékkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése