2012. június 24., vasárnap

Igazi gyümölcs jégkrém

Az alapötletet egy külföldi képen láttam,de az teljesen más volt.Ez saját összeállítás és a legjobb benne ,hogy bárki kedvére kombinálhatja.Nyáron nagyon jól tud esni,amikor csak jégkrémre meg gyümölcsre vágyunk.Cukor hozzáadása nélkül is lehet,ha  érettek és édesek a gyümölcsök.

  • gyümölcsök (nekem itt most :cseresznye,meggy,málna,kajszi,nektarin)
  • víz
  • porcukor

  1. cseresznyés-málnás:úgy  20 szem cseresznye és meggy levét kinyomjuk ,majd hozzáadunk vizet,de nem kell sok csak annyi hogy a formákba elég legyen,pici cukrot is lehet beletenni ha nem elég édes.
  2. barackos:2-3 nektarin levét kinyomkodjuk,szóval jó puhát vegyetek,majd vízzel higítjuk (ha elég édes volt nem kell hozzá cukor)
  3. a jégrém formákba darabokra vágott kajszit és nektarint teszünk,a málnát egészbe a cseresznyét pedig félbe tesszük
  4. felöntjük a szirupokkal  majd lefagyasztjuk




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...