2012. június 27., szerda

Jégkása Házilag

Pár napja kinéztem magamnak egy jégkása készítő gépet,de arra már nem lesz szükségem.Betettem a fagyasztóba fél literes üvegbe szörpöt és úgy 20 percenként jól összeráztam és attól jó kásás lett.Csak egy ötlet volt,nem gondoltam hogy ilyen jól beválik.Lehet csak sima vizet is és utána pohárba töltve hozzáadni a szörpöt,szirupot.Nyáron simán jó otthon,ha nincs az embernek kedve kimozdulni még a cukrászdába se.






6 megjegyzés:

  1. Kipróbáltam, de nekem valahogy nem akar kijönni az üvegből a kása :S

    VálaszTörlés
  2. Hm ráztad te sűrűn?Jól össze kell,hogy kásás legyen.A kupakot is levetted,mert a tetején is szokott és oda fagy azért.Tényleg sokat kell rázni,meg lehet már túl fagyott nem?Nekem sikerült,szóval próbálgasd még.Remélem összejön.

    VálaszTörlés
  3. Mindenképp megpróbálom még egyszer :D

    VálaszTörlés
  4. Kipróbáltam és nagyon jó :) limonádéval és eperszörppel is. nekem elég volt ha fél vagy háromnegyed óránként ráztam meg, de akkor úgy, hogy ne maradjon a szélén jég :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...