Nem szoktam méregetni főzéskor és mindig elfelejtem figyelmi,miből mennyit tettem bele.Nagyjából most megjegyeztem,de a liszt továbbra is homály.Azt tudom mondani,annyi liszt kell bele,amennyitől már majdnem tészta állagú lesz a massza.Olyan legyen,hogy a kezeddel tudd formázni is de még egy kicsit ragacsos legyen.
- 3 evőkanál vaj
- 1csomag sütőpor
- 1db tojás
- vaníliás cukor vagy aroma
- ízlés szerint cukor,nem árt kóstolgatni a lisztezés után kb.4 evőkanál
- liszt,amint írtam az imént
- ét és tejcsokidarabok (nekem csokicseppek voltak,amit a Culinarisban vettem 400ft egy csomag)
- Sütőt bekapcsolhatjuk már az elején.
- A vajat kikeverem a cukorral és a tojással,aromával .
- Hozzáadom a csokikat és a sütőport.
- Most jöhet a liszt és annyi,hogy jó massza legyen,ne folyékony.
- Tepsire golyókat halmozunk belőle és lenyomkodjuk,hogy lapos legyen de nem kell annyira.Ne tegyünk közvetlenül egymás mellett őket,hagyjunk helyet köztük.
- kb.10 perc alatt megsüt
nyam nyam:D
VálaszTörlésgreat blog:)
follow you!
http://beautyandfashion-makeup.blogspot.com/