- egy lap kakaós piskótalap
- 25dkg túró
- 2 doboz görög citromtorta joghurt
- 3dl tejszín
- porcukor (ízlés szerint)
- fél citrom leve
- vanília aroma
- kicsi zacskó zselatin
- A túrót kikeverjük a cukorral,aromával,citromlével,joghurttal.
- Felverjük a tejszínt,majd hozzáadjuk a túrókrémhez.
- A zselatin megcsináljuk előírás szerint(4evőkanál vízbe öntjük a zacskó zselatin,felmelegítjük,lehűtjük és amint zselésedik beleöntjük a krémbe)
A farkas:
- fekete marcipán
- rajzolt sablon
- Egy papírra megrajzoljuk a farkast vagy ha mást szeretnénk akkor azt.
- Utána kinyújtjuk a marcipánt és kivágjuk késsel vagy formázó késsel .
- Tálalás előtt érdemes rátenni a sablon,mert ráolvad és kevésbé néz ki jól.
Én a darabokra törős csokit felforrósított sablonnal és késsel oldottam meg, így inkább megolvasztja elrepesztés helyett.:)Klassz recept egyébként, köszi!:)
VálaszTörlés