2012. október 12., péntek

Szellemes Csokinyalóka-Saját Verzió

Pár napja feltettem egy képsorozatot (itt),hogyan is készül ez a halloween-ra szánt finomság.Végre én is elkészítettem.Mivel ecsettel dolgoztam ezért nem lett túl jó az arc :) majd legközelebb.Isteni finom és cuki!




  •  egy tábla fehércsoki
  • 2 evőkanál tej vagy tejszín
  •  2 kocka ét vagy tejcsoki
  • pálcika
  • habzsák vagy zacskó
  1. Fehércsokit felolvasztjuk gőz fölött a tejszínnel.Beletöltjük habzsákba vagy zacskóba.
  2. Sütőpapíron elhelyezzük a pálcikákat és szellemformákat nyomunk.
  3. Egy óra mélyhűtőbe,majd kivesszük.
  4. Az két kocka csokit szintén felolvasztjuk és azzal dekoráljuk.
  5. Vissza a mélyhűtőbe és onnan szedjük ki,ha enni akarunk előle.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...