2013. május 24., péntek

a LEVENDULA-Legjobb Fagyizó

Nagy fagylalt,jégrém fanatikus vagyok.Nekem mindegy milyen idő van,ha fagyiról van szó.Idén már elég sokat végigkóstoltam,sok helyen.Szeretem a különlegességeket és a Levendula nevezetű helyen rá is leltem.Igaz az ára kicsit borsosabb mint az átlag,de oka is van.Az alapanyagok mind minőségi és több ízből,anyagból állnak össze mint mondjuk egy sima. Hatalmas gratuláció,amiért van ez a fagyizónk és remélem további különleges ízekkel gazdagítanak majd minket.Ezért a bejegyzésért pedig minimum két gombócot követelek!Na jó nem is,de mégis :)
Kipróbáltuk ezeket és aaawwwoooowwww isteni kategória.

gorgonzola
chilis-étcsokis
erdei gyümölcs-rukkolával
étcsoki
kókuszos nutella
mentás málna
levendula-citrom
levendula
tejkaramell





3 megjegyzés:

  1. No,én egyszer Siófokon ettem Ibolya fagyit..Okoskodtak az idősebb férfiak,akikkel erre a kirándulásra mentünk,hogy milyen rossz lesz,de nem hittem nekik.
    És milyen rosszul tettem!A fagyi az első kukában kötött ki. Azóta én vagyok a "Vidéki Ibolya"..ezt a gúnynevet kaptam azoktól,akik megjósolták,hogy nekem ez nem fog ízleni. :DDD
    Én azóta idegenkedek a 'növényi izű' fagyiktól.
    Egyébként jöhetnek minden mennyiségben,kivételek a fent említett 'növényi ízek'. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát vannak olyanok is,amikben nincs növény :) érdemes elmenni egyszer.Én is idegenkedtem egyébként,el sem tudtam képzelni a levendulás édességeket.A Macaronnal kezdtem és valami isteni volt,utána már nem volt kérdés ennek a megkóstolása.

      Törlés
  2. Szia! Nagyon szeretem ezt az oldalt! Én már 3 alkalommal ettem Levendula fagyizóban, a levendulás étcsoki és az ibolya a kedvencem. ^^ Tervezem, hogy megkóstolom az összeset.

    Timi

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...