Az Arriba nevezetű étterembe kaptam az ötletet és az alapján csináltam (fogjuk rá).
- tortilla lapok
- hal fűszerkeverék
- 50dkg halfilé (fagyasztott vagy akármilyen,csak ne legyen szálkás)
- uborka (ecetes:csemege vagy kovászos)
- paradicsom
- jég vagy fejes saláta
- tartármártás
- liszt
- tojás
- Tehát falatokra várjuk a halat és bebundázzuk.Fűszerezzük be.Két tojás és annyi liszt,hogy sűrű de nem folyós masszát kapjunk.
- Mártogassuk a halat a masszába és süssük ki olajban.
- A zöldségekből egyszerű salátát készítünk,amit tartár mártással öntünk nyakon.
- A tortilla lapokat serpenyőben picit felmelegítjük,formát adunk neki és megpakoltjuk a salátával és hallal.A tetejére mehet ismét tartár.Nem fontos persze a taco forma,lehet felcsavarva is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése