2013. november 28., csütörtök

Teszteltem a Foodpandát

Kaptam egy lehetőséget a Foodpanda-tól,hogy próbáljam ki őket.

Nem kellett más hozzá csak egy regisztráció és utána a címem alapján bedobta az összes éttermet ahonnan tudok rendelni.Persze,ha az ember a városban lakik (én Kispest) jelentősen több étteremből válogathat,de azért csorgattam így is a nyálamat mire kiválasztottam az ételt.
Egyszerűen és gyorsan meglehetett rendelni mindent,három helyről is sikerült egyszerre.Rendelés után kaptam egy sms visszaigazolást és még emailt is.
Az ételeket is gyorsan kihozták,bár nem voltam mindegyik étterem minőségével megelégedve viszont ez nem az ő saruk.Akkor bemutatom az ételeket :)

Francia hagymaleves-Most ettem először 
Grillezett csirkemell,burgonyával és salátával
Kanadai palacsinta

Jalapeno burger fűszeres steak burgonyával
Kicsit bánom már,hogy nem próbáltam ki különlegesebb ételeket,de az éhség nagy úr.Számomra most nem az volt a cél,hogy az éttermeket teszteljem,hanem magát a Foodpandát.
Csak ajánlani tudom őket,hogy az ő oldalukon böngésszetek és keressétek meg a megfelelő helyet. Apropó a profilotokban eltárolják az összes eddigi rendeléseteket,ezért nem kell agyalni hogy "Úristen honnan is rendeltük azt a hamburgert?" csak egy kattintás és megvan a megoldás.
+2 dupla hot-dogot is rendeltünk,mert ugye az én fiamnak semmi extra különlegesség nem kellett,hiába választhatott volna bármit :)

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...