2012. július 25., szerda

Tejszínes Csirke Rizzsel

Egyszerű,gyors és finom.
  • csirkemell 
  • 1fej hagyma 
  • csirke fúszersó
  • rizs 
  • kis doboz tejszín 
 Főzzünk ki annyi rizs,amennyit szeretnénk.Nem írtam se hús se rizs mennyiséget,mert mindenki annyit csinál amennyit akar,nem kell mérni semmit.
 A hagymát üvegesre pároltam,majd a csirke darabokat is átforgattam az olajban,megszórtam fűszersóval.felöntöttem vízzel .20 perc alatt átfőtt  így mehetett rá a tejszín (persze víz már ne legyen benne,elvileg nem kell lennie addigra). Ha felforr és sűrű lesz készen is van.
Összekeverjük a rizzsel vagy mellé tesszük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...