2013. július 1., hétfő

Vaníliás bundáskenyér eperrel

Tudom furán hangzik,hogy nem ketchuppal és sóval,de higgyétek el így is isteni finom.
Só helyett egy kis vanília kivonat,rúd kikapart belseje vagy vaníliás cukor a tojásos tejes bundába és úgy sütjük ki.Ha készen van szeletelünk rá epret majd egy kis porcukor és lakmározhatunk.
Málna,lekvár a képzelet szab csak határt a fantáziánknak.

2 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik!! Semmi sem hangzik furán, mióta unokahúgom(aki Amerikában él) azt mondta, próbáljam ki a sós(tehát rendes) bundás kenyeret juharsziruppal. Kipróbáltam. Azóta csak úgy eszem! :)))

    VálaszTörlés
  2. Én világ életemben úgy ettem, hogy cukrot szórtam rá. Sőt! Az egész családom. El nem tudom képzelni ketchuppal :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...