2013. szeptember 7., szombat

Itt van az ősz,itt van újra!

Sziasztok!

Végre indul az én szezonom első fele.Azért első,mert az igazi számomra a tél.Sokszor ecseteltem már miét,szóval nem boncolgatom tovább.Bocsánat,hogy sokáig nem voltam,receptekkel is el vagyok maradva.
Ha minden jól megy egy két héten belül költözünk és utána birtokba veszem a konyhát,jönnek majd a receptek.Addig is kövessetek a facebookon,mert azt szinte naponta frissítem.

1 megjegyzés:

 1. Kedves webmester,


  Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...